Carti‎ > ‎

Miracol Salvator in Univers si Omenire: Nasterea lui Iisus Hristos (2013)

Această carte (ediția a 2-a), prezintă primul aspect din opera de Răscumpărare: Întruparea în umanitate a Fiului Dumnezeu, Iisus Hristos, prin zămislire de la Duhul Sfânt în Fecioara Maria (Matei 1, 18; Luca 1, 34-35), pentru mântuirea neamului omenesc. Astfel, ni se descoperă că Mântuitorul Hristos, a venit să răscumpere omenirea de sub moartea păcatelor, din iubirea Tatălui (Ioan 3, 16) și din iubirea Sa (Ioan 15, 13), în lucrarea Duhului Sfânt (Matei 1, 18).

Întruparea în omenire a Fiul lui Dumnezeu, constă în recapitularea sau unirea întru Sine a toate pentru mântuire, în descoperirea Scripturii: „Spre iconomia plinirii vremilor, ca toate să fie iarăşi unite în Hristos, cele din ceruri şi cele de pe pământ - toate întru El” (Efes. 1, 10), pentru a le mântui.


Această carte a fost tipărită la Editura Andreiana a Mitropoliei Ardealului din Sibiu, în 2014, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Dr. Laurențiu Streza si a Înaltpreasfințitului Arhiepiscop și Mitropolit Nicolae al Mitropoliei Ortodoxe Române din cele două Americi.

Cartea poate fi comandată la adresa de email: priestaurelsas@gmail.com pentru o donație de $18 USD fiecare carte, prin care sponsorați cheltuielile de tipărie și răspândire a Cuvântului Evnagheliei, spre slava lui Dumnezeu, mântuirea cititorilor și ajutorarea dvs.  Iar Mântuitorul ne asigura că, cine va da un pahar de apă in numele Lui nu își va pierda plata sa (Marcu 9, 41), și cu atât mai mult cel care va face o faptă bună și mai mare pentru mântuirea lui. 

De reținut: Cine are o carte religioasă, care poartă mesaje Biblice, are Busola de orientare în viață, spre cunoașterea vieții adevărate și a propriului Creator – Dumnezeu - și a Mântuitorului său, Iisus Hristos, Care este: „Calea, Adevărul și Viață” (Ioan 14, 6), dar nu orice calea, adevăr și viață, ci Calea care nu rătăcește, Adevărul ce nu înșeală și Viața care nu sfârșește niciodată ci se continuă în viața veșnică. Amin.